Talian Terapi Perlu Untuk Menangani Berkembang Kesihatan Mental Beban

Berkembang Kesihatan Mental Beban
  • Anda Chiropractor Smyrna GA tahu perlu untuk postur sebagai sebahagian daripada gaya hidup yang sihat. Sama ada anda mungkin menghabiskan hari-hari anda duduk atau berdiri, lentur dan berpusing atau benar-benar dalam perjalanan, anda kesejahteraan bergantung kesepakatan yang baik di postur tubuh anda. Republikan pemimpin berbuat demikian kerana mereka cuba untuk lulus langkah melalui bajet proses perdamaian, di mana Republikan tidak perlu 60 undi perlu untuk mengatasi Demokratik penghalang ― tapi di mana parlimen peraturan melarang ketentuan yang tidak mempunyai langsung dan bermakna kesan pada bajet persekutuan. Semasa asumsi telah Senat parlimen, yang menafsirkan orang-orang peraturan, akan membuat keputusan yang insurans peraturan telah luaran dan tidak dibenarkan ― berpotensi menyulitkan usaha untuk lulus dengan rang undang-undang yang mudah kebanyakan.

  • Sejak tidak ada pejabat yang bisa menentukan berapa banyak pasien akan berjalan di sepanjang malam, atau akhir pekan jam, menunggu kali mungkin menjadi tidak menentu.

    Beberapa malam yang mungkin menjadi sangat sibuk dengan menunggu kali lebih dari satu jam setiap pasien, sementara yang lain petang mungkin sangat lambat dan pasien dibawa kembali hampir sebaik sahaja mereka tiba! Tentu saja, kau berhadapan dengan isu yang sama di ruang gawat darurat. Untuk pasien yang menghargai harga yang lebih rendah dan telah perubatan keadaan yang tidak memerlukan perawatan medis segera, tunggu mungkin hanya sedikit ketaknyamanan.

  • Dua pakar kesihatan dijalankan wawancara dalam bahasa portugis dan disalin rakaman. Penulis yang pertama diperiksa transkripsi untuk memastikan konsisten dengan rakaman dan diterjemahkan transkripsi ke dalam bahasa inggeris. Untuk analisis kualitatif, data telah dikodkan dan menjalani bertema kandungan analisis 19 Coding dan analisis telah berulang, dan tema yang telah diperolehi oleh frekuensi kod (paling berlaku konsep) dan pengulangan persepsi seluruh peserta. Untuk analisis statistik, asas keterangan statistik dinilai frekuensi, peratusan, median, dan interquartile julat. Orang-Kelab U ujian, Fisher ujian yang tepat, dan Ada ini Rho korelasi ujian digunakan untuk memahami hubungan antara pasien` dan HCWs` perspektif.

  • Sebagai permulaan membawa teknologi ini online, mereka sering melakukan akhir berlari syarikat insurans, bukan mencari permintaan antara pengguna atau majikan yang menawarkan perlindungan kesihatan.

    Livongo, misalnya, menunjukkan kepada syarikat yang kencing manis setiap pekerja kos ribu dolar setahun dalam penjagaan. Membayar untuk Livongo perkhidmatan, padang pergi, dan perusahaan anda akan simpan wang sebagai orang-orang pekerja yang lebih baik mengurus keadaan mereka. Dengan tahun lalu, Livongo telah mendaftar lebih daripada 50 pelanggan besar, termasuk Mempercepat, Kantor Depot, Kantor Max dan S. C. Johnson & Anak. Seperti pemikiran pergi antara health care permulaan, sekali majikan dan pengguna teknologi baru, syarikat insurans, pengawal dan kesihatan penyandang akan mempunyai untuk mengikuti.

  • Lebih menggembirakan, di kertas baru-baru ini diterbitkan dalam Jurnal Antarabangsa Masyarakat untuk Farmakoekonomik dan Hasil Penyelidikan, pasukan penyelidik, termasuk McClellan, digariskan 10 prinsip-prinsip untuk memperbaiki generasi nilai penilaian, itu yang pertama usaha dari multi-berkepentingan perspektif. Sejarah mencabar faktor seperti transparansi dan kemasukan pesakit perspektif, untuk keperluan untuk ditubuhkan metodologi yang akan menjadi dasar nilai penilaian, untuk penting—penting daripada membina nilai penilaian rangka kerja yang dapat menyesuaikan diri untuk perubahan dalam sains, bukti, dan nilai-nilai kesihatan sistem yang lebih luas, dinilai. Apa keputusan adalah, seperti, berguna pernyataan pembuka dalam nilai penilaian perbualan—dan salah satu yang harus diikuti.