Bagaimana Untuk Membela Diri Terhadap Yang Patah Health Care Sistem

Yang Patah Health Care Sistem

Pada suatu masa dahulu hampir semua orang menerima perlindungan penjagaan kesihatan melalui majikan kumpulan kesihatan pelan, tetapi hari ini, ramai yang beralih kepada individu perlindungan perubatan untuk memastikan mereka memiliki akses untuk perkhidmatan perubatan yang mereka perlukan. Isu-isu seperti pengangguran, bekerja sendiri dan syarikat memotong-keluar kumpulan kesehatan yang memerlukan orang untuk memoles mereka insurans pengetahuan jadi mereka bisa membuat keputusan yang terbaik untuk diri mereka sendiri dan mereka tanggungan. Di sebuah negara seperti yang tinggi rata-rata pendapatan seperti yang telah kita di Amerika setiap warga harus tahap yang sama health care sebagai wakil yang dipilih kami menikmati.


Apa tinggi pendapatan makan gaji di AmurdiKKKa perlu takut yang paling adalah pembayar tunggal asuransi kesehatan sistem dengan premium berdasarkan pendapatan. Jika tidak dikenali sebagai cukai pendapatan. Bukankah itu adil? Satu sistem pembayar adalah jawapannya.

Seluruh dunia maju sudah tahu ini. Satu sistem pembayar menghapuskan kos kertas kerja dan administrasi dan keuntungan insentif bagi syarikat insurans untuk tidak bertemu mereka obligasi perlindungan.

Penjagaan utama merujuk kepada kerja-kerja kesehatan profesional yang bertindak sebagai titik pertama konsultasi untuk semua pasien dalam sistem kesihatan.

6 8 Seperti seorang profesional biasanya akan menjadi doktor penjagaan utama , seperti seorang dokter umum atau keluarga doktor , berlesen bebas pengamal seperti seorang ahli fisioterapi , atau bukan doktor pembekal penjagaan utama (pertengahan tahap pembekal) seperti seorang pembantu doktor atau perawat pengamal Bergantung pada tempat, kesihatan sistem organisasi, dan kadang-kadang pada pesakit budi, mereka mungkin melihat satu lagi kesehatan profesional pertama, seperti seorang apoteker , perawat (seperti di United Kingdom), klinis pegawai (seperti di bahagian-Afrika), atau Ayurveda atau tradisional yang lain perubatan profesional (seperti di bahagian-bahagian Asia). Bergantung pada sifat kesihatan, pasien kemudian boleh disebut untuk menengah atau tinggi peduli.

Itu AHCA akan bergantung pada potongan utama untuk Medicaid untuk mengurangkan defisit. Ia akan menjaga Medicaid pengembangan seperti sehingga tahun 2020, ketika pendaftaran akan berhenti. Republikan menjelaskan bahawa setelah pendaftaran berhenti, orang-orang akan perlahan-lahan mulai memilih keluar seperti mereka meningkatkan pendapatan. Medicaid pembiayaan akan berubah dari jumlah perlindungan untuk semua tagihan medis peserta program untuk satu per sekaligus untuk setiap enrollee. Untuk orang-orang yang butuh penjagaan mahal, seperti pemulihan dan habilitative terapi, itu sekaligus mungkin tidak cukup untuk menutupi biaya.

Semua asas statistik menunjukkan keadaan yang lebih baik daripada di US. Havana punya kurang dari kematian bayi daripada Washington DC. -Penjagaan di Kuba percuma, walaupun ubat-ubatan yang harus dibayar di farmasi untuk Kuba harga. Kadang-kadang, ada sesuatu di kekurangan. Hospital punya masalah kebersihan (kecuali Perawatan Intensif - di bawah khas menonton - dan Ibu/Anak program - di bawah perhatian khusus; jika ada wabah sesuatu atau virus seperti Zika masuk ke dalam, ia menerima keutamaan terlalu). Pada tahap sosial loghat berat sedang dimasukkan ke pencegahan. Henry Reeve antarabangsa pasukan doktor untuk bekerja di emgcy situasi telah meletakkan bersama-sama dengan Fidel Castro pada tahun 2006. Yang pertama misi itu akan berada di New Orleans setelah badai Katrina, tapi W & Condie tak biarkan mereka masuk. Mereka bekerja di wabak Ebola di Afrika, di wabah Kolera di Haiti, sekarang mereka bekerja di Peru bencana yang ditinggalkan oleh berat banjir.

Kediaman rawatan untuk kebergantungan kimia, penyalahgunaan, dan bersama yang berlaku keadaan kesihatan mental: Bagi orang-orang yang perlu lebih intensif rawatan untuk mengatasi kecanduan alkohol dan/atau yang lain dadah, Acadia mempunyai banyak pusat rawatan yang membekalkan kediaman peduli untuk lelaki dan wanita yang bergelut dengan penggunaan bahan kebimbangan. Ini jenis kediaman rawatan merangkumi pelbagai campur tangan yang direka untuk memupuk penyembuhan dan membuat pemulihan lebih dicapai. Layak ketagihan pakar yang mengerti keperluan orang-orang yang sedang berjuang dengan ketagihan dan bersama berlaku penyakit mental memudahkan ini tahap penjagaan dan tersedia 24 jam sehari untuk memberi sokongan, dorongan, dan bimbingan sebagai jalan ke kehidupan yang tenang adalah mengemudi.